V naši specializiranimi trgovini z medicinskimi pripomočki v Kranju smo za vas pripravili akcijski 15% popust na terapevtske bandaže Staudt, ki bo trajal do 10.11.2018. 

Učinkovitost terapevtskih bandaž STAUDT temelji na kombinaciji reber napolnjenih s peno in posebne Mobitex® mrežne tkanine. Tkanina Mobitex® omogoča popolno podporo najbolj obremenjenim delom telesa, saj so njena dolžina, širina in globina prožni. Ko pride v stik s kožo ima rebrasta struktura zaradi svoje izjemne prilagodljivosti učinek podoben masaži, kjer se sila podobna akupresuri izmenjuje z raztezanjem, ki lajša bolečino. Rezultat je sprostitev mišic in občutno povečanje krvnega obtoka. Trenje, ki nastane med premikanjem in telesna toplota vplivata na rahlo povečanje temperature kože in mišic. Zaradi bandaže, ki ima „učinek črpalke“ se prek prezračevalnih kanalov znoj vpija iz kože in pošilja v okolico, svež zrak pa se „črpa“ od zunaj v Mobitex® mrežno tkanino in kožo. Tudi najmanjši gibi povzročijo, da elastična rebra sprožijo mikromasažo kože in mišic. To izboljša obtok krvi v tkivih in pospeši metabolizem. Ta pozitivni učinek na limfni sistem pospeši odstranjevanje škodljivih presnovnih produktov.

Za več informacij pokličite na 04 201 48 50 ali pišite na kranj@medprotect.si. Lahko pa nas obiščete v Kranju na Kidričevi cesti 2.