Negovalne in terapevtske energijsko prevodne kreme, ki v meridianih oz. akupunkturnih točkah uravnavajo ali sproščajo pretok energije. Prizadeti del zato hitreje okreva.

V človekovem telesu so akupunkturni kanali, po katerih se pretaka življenjska energija. Imenujemo jih meridiani. V akupunkturnih točkah se meridiani približajo površini telesa in preko teh točk lahko vplivamo na energijski pretok. Energijsko prevodne kreme v akupunkturnih točkah uravnavajo ali sproščajo pretok energije. Delujejo rehabilitacijsko.

Energijski princip izvira iz kitajske medicine, ki je že pred več kot tisoč leti spoznala, da zastoji na meridianih povzročajo tudi organske motnje. Pri poškodbi ali obolenju je pretok energije po meridianih moten, zato ga je potrebno ponovno uravnavati. Venobis proizvodi zmanjšujejo oz. odpravljajo zastoje površinskega in globinskega pretoka energije, ki so nastali zaradi poškodbe ali obolenja.

V takem primeru namažemo problematični del in njegovo širšo okolico z Venobis kremo in tako ponovno vzpostavimo energijski pretok po meridianu – premostimo energijski zastoj in omogočimo hitrejše okrevanje. Akcija traja v mesecu februarju.

Trgovina Medprotect, Kidričeva cesta 2, Kranj
kranj@medprotect.si ali 04 201 48 50