Bergle in sprehajalne palice Thuasne

BERGLE THUASNE GLOBE – TROTTER

Bergle Thuasne Globe-Trotter so oblikovane tako, da porazdelijo pritisk na podlaket, kar zagotavlja udobje in varnost uporabnika (ukrivljena oblika). Podpora za roke je ojačana, ročaj je oblikovan tako, da preprečuje zdrs plani, cev je aluminijasta, sprednji odsevniki, največja dovoljena telesna teža je 150 kg.

Bergle


BERGLE Thuasne GLOBE-TROTTER +

Bergle Globe-Trotter+  so oblikovane tako, da porazdelijo pritisk na podlaket, kar zagotavlja udobje in varnost uporabnika (ukrivljena oblika). Podpora za roke je ojačana, ročaj je oblikovan tako, da preprečuje zdrs dlani, za še večje udobje so točke za oporo dlani in podlakti obdane s prožnejšim materialom, cev je aluminijasta, sprednji odsevniki, največja dovoljena telesna teža je 150 kg.

Bergle Globe Trotter +


OTROŠKA BERGLA THUASNE

Otroška bergla ima prožen ročaj, opora za podlaket je po višini nastavljiva, odsevniki na sprednji in zadnji strani ročaja zagotavljajo optimalno varnost, dodan je obroček proti hrupu za tišjo uporabo, cev je aluminijasta, največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Otroška bergla


UDOBNA BERGLA THUASNE

Udobna bergla je dvojno nastavljiva (višina ročaja  in opore za podlaket), ročaj je širok, prožen in anatomsko oblikovan, kar omogoča odlično porazdelitev opore. Zaradi okroglega zgornjega dela lahko bergla visi na roki (npr. med odpiranjem vrat), cev je iz anodiziranega aluminija. Največja dovoljena telesna teža je 130 kg.

Udobna bergla


PODPAZDUŠNA BERGLA THUASNE

Podpazdušna bergla je nastavljiva po višini,  na voljo je v treh različnih velikostih (nizka, srednja, visoka) glede na višino pacienta, bergla je udobno oblazinjena in zagotavlja dobro oporo in varno uporabo. Največja dovoljena telesna teža je 130 kg.

Podpazdušna bergla


SPREHAJALNA PALICA Z ERGONOMSKIM ROČAJEM

Sprehajalna palica z ergonomskim ročajem ima široko ergonomsko držalo za zelo dobro porazdelitev opore, palica je lahko in trpežna, je aluminijasta, dodan ima obroček proti hrupu za tišjo uporabo, po višini je nastavljiva, največja dovoljena telesna teža je 100 kg. Na voljo levi in desni model.

Sprehajalna palica z ergonomskim ročajem


PALICA Z AVTOMATSKIM DRŽALOM

Palica z avtomatskim držalom je zelo udobna in estetsko dovršena, držalo z mehkimi krivuljami zelo dobro porazdeli oporo, dodan zapestni trak za držanje palice npr. med odpiranjem vrat, plačevanjem, sprednji odsevniki, protizvočna podložka za večjo diskretnost, dno iz nedrseče gume, aluminijasta cev. Največja dovoljena telesna teža je 130 kg.

Sprehajalna palica z avtomatskim držalom luxe soft walk


LESENA SPREHAJALNA PALICA

Lesena sprehajalna palica je elegantna, lahka, zaščitena z odpornim premazom. Na voljo sta dva modela – z okroglim ročajem ali  ravnim T- ročajem, barva kostanja, največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Lesena sprehajalna palica (bergle)


ALUMINIJASTA SPREHAJALNA PALICA

Aluminijasta sprehajalna palica je lahka in odporna, ima leseno držalo, ki je udobno in prijetno na dotik, palica je nastavljiva po višini, ima protizvočno podložko za tišjo uporabo. Na voljo je zložljivi in nezložljivi model. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Aluminijasta sprehajalna palica

 

 


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri sprehajalnih palic ali bergel se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite (Ljubljana) 01 432 43 61 ali (Kranj) 04 201 48 50, lahko nam pošljete tudi e-mail sporočilo na info@medprotect.si.


pdf logo 72Navodila bolnikom – hoja z berglami Thuasne
S klikom na ikono PDF, prenesite kratek priročnik za hojo z berglami, ki ga je pripravil Inštitut za medicinsko rehabilitacijo UKC.