Hodulje in rolatorji

FIKSNA HODULJA THUASNE

Fiksna hodulja Thuasne je aluminijasta, je lahka in trpežna, nastavljiva po višini, nagnjen spodnji del zagotavlja dobro stabilnost. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Hodulja


ZLOŽLJIVA HODULJA THUASNE

Zložljiva hodulja Thuasne je lahka, udobna, nastavljiva po višini. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Zložljiva hodulja


RECIPROČNA ZLOŽLJIVA HODULJA THUASNE

Recipročna hodulja Thuasne je zložljiva, ima mehanizem, ki pomaga pri hoji, nastavljiva je po višini. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Recipročna zložljiva hodulja


DVOKOLESNI ROLATOR THUASNE

Dvokolesni rolator Thuasne je zelo stabilen, enostavno zložljiv, ima udobne ročaje, dve polni kolesi, nastavljiv je po višini, uporablja se v zaprtih prostorih. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

dvokolesni rolator thuasne

 


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneRolator je drugo ime za hoduljo na dveh, treh ali štirih kolesih z zavorami, nakupovalno košarico in desko za sedenje (opcijsko). Kadar rolatorja ga ne potrebujemo, ga enostavno zložimo in tako zasede manj prostora.


ŠTIRIKOLESNI ROLATOR THUASNE QUATRO

Štirikolesni rolator Thuasne Quatro s pladnjem, košaro in držalom za palico je idealen za rabo v zaprtih prostorih in na prostem. Nudi varnost med sprehodi, nakupi ali pri prenašanju pladnja iz kuhinje v jedilnico. Ročaji so prožni, anatomsko oblikovani. Štirikolesni rolator Thuasne Quatro ima parkirne zavore, je zložljiv, nastavljiv po višini. Največja dovoljena telesna teža je 130 kg.

Štirikolesni rolator Quatro


ŠTIRIKOLESNI ROLATOR MOVE LIGHT

Štirikolesni rolator Move Light je uporaben tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Izdelan je iz lahkega aluminija za enostavno dviganje med premagovanjem ovir, ima parkirne zavore, košaro, držalo za palico, mehko oblazinjen sedež in naslon, je enostavno zložljiv, nastaljiv po višini. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Rolator Move Light


TRIKOLESNI ROLATOR

Trikolesni rolator se lahko uporablja v zaprtih prostorih in na prostem, ima vrtljivo sprednje kolo, ročaji so anatomsko oblikovani in nastavljivi po višini. Ima zavore za upočasnitev vožnje po klancu in parkirne zavore. Je enostavno zložljiv. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

trikolesni rolator

 

Informacije in svetovanje Medprotect - Thuasne Za dodatne informacije in svetovanje pri izbiri sprehajalnih hodulj ali rolatorjev Thuasne se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite (Ljubljana) 01 432 43 61 ali (Kranj) 04 201 48 50, lahko nam pošljete tudi e-mail sporočilo na info@medprotect.si ali kranj@medprotect.si.