Invalidski vozički

INVALIDSKI VOZIČEK Classic DF +

Invalidski voziček ima kovinsko strukturo in dvojne škarje za prečno stabilnost. Je zelo trden in izredno funkcionalen, zložljiv. Kolesa in podpori za nogo sta narejeni tako, da se zelo hitro snamejo in tako omogočajo lažje premeščanje in prevažanje. Nasloni za roke so prav tako snemljivi. Največja dovoljena telesna teža je 120 kg. Invalidski voziček Classic DF + je na voljo v štirih širinah sedežev: 41, 43, 45 in 51 cm.

Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa naročilo ali dodatna vprašanja pokličite naše strokovnjake na telefonskih številkah 01 432 43 61, 01 433 22 71 ali se oglasite v eni izmed naših poslovalnic.

Invalidski voziček Calssic DF +


INVALIDSKI VOZIČEK Classic Evolution z nastavljivim naslonom

Invalidski voziček Classic Evolution ima nastavljiv naslon za hrbet in glavo, ki ga je mogoče natančno nastaviti (nastavljiv nagib od 0° do 50°). Spredaj je nižji, zato se lahko uporabnik npr. približa mizi. Ima snemljiva kolesa, naslon za roke se lahko zvrne nazaj. Največja dovoljena telesna teža je 120 kg.   Invalidski voziček je voljo v treh širinah sedežev: 41 cm, 45 cm in 51 cm.

Invalidski voziček Classic Evolution


INVALIDSKI VOZIČEK Classic Light

Invalidski voziček Classic light je trden in lahek, omogoča lahkotno premikanje, lahko ga je potiskati. Kolesa in počivala za noge je mogoče hitro odstraniti, ogrodje je kompaktno in lahko (9 kg), zato ga brez težav pospravite v vozilo. Sedež je udoben, oblazinjen in ognjevaren. Nosilnost je 120 kg. Invalidski voziček Classic Light je na voljo v treh širinah sedežev: 41 cm, 45 cm in 51 cm. Največja dovoljena telesna teža je 120 kg.

Invalidski voziček - Classic Light

DODATNA OPREMA za invalidske vozičke


 

DVIŽNA OPORA za noge – počivalnik za noge za vse modele vozičkov

 Dvižna opora za noge - invalidski voziček

 

 

 

 

 


Transportno kolo za vozička Classic DF in Evolution.

Transportno kolo

 

 

 

 

 


 Prednje kolo za vse vozičke.

 

Sprednja pnevmatika

 

 

 

 

 

 


 Pas za noge za vozička Classic DF in Evolution.

Pas za noge

 

 

 

 


 Mizica za invalidski voziček Classic Evolution W5450

Mizica Siva - Žagovina

 

 

 

 

 


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri invalidskih vozičkov se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na medprotect@siol.net.


 

Hodulje   •   Rolatorji   •   Bergle   •   Ortoze   •   Prsne proteze