Električni počivalnik

POČIVALNIK COCOON

Električni počivalnik COCOON je izredno mehek, udoben in enostaven za uporabo. Omogoča spremembo položaja za lažje vstajanje z nagibom stola naprej, oz. položaj za počitek z nagibom stola nazaj. Stol omogoča štiri različne položaje; sedeči položaj, sproščujoč položaj (TV), ležeči položaj, položaj za vstajanje. Izbirate lahko med različnimi globinami in širinami sedeža, ter različnimi vrstami oblazinjenja. Na voljo je model z enim oz. dvema motorjema.

POČIVALNIK SWEETY

Električni počivalnik SWEETY je izredno mehek, udoben in enostaven za uporabo. Omogoča spremembo položaja za lažje vstajanje z nagibom stola naprej, oz. položaj za počitek z nagibom stola nazaj. Stol omogoča štiri različne položaje; sedeči položaj, sproščujoč položaj (TV), ležeči položaj, položaj za vstajanje. Izbirate lahko med različnimi globinami sedeža, ter različnimi barvami oblazinjenja. Na voljo je model z enim oz. dvema motorjema.

POČIVALNIK NOSTRESS

Električni počivalnik NOSTRESS je izredno mehek, udoben in enostaven za uporabo. Stol omogoča tri različne položaje; sedeči položaj, sproščujoč položaj (TV), ležeči položaj. Izbirate lahko med različnimi barvami oblazinjenja. Na voljo je model z enim motorjem.

 

Za več informacij obiščite podstran POČIVALNIKI.

 


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri električnih medicinskih počivalnikov se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na info@medprotect.si. Obiščite našo brezplačno svetovalnico ali poiščite odgovor na pogosto postavljena vprašanja.