Prsti

Statična opora za palec Thuasne Ligaflex Rhizo

Patentirana žičnata opornica Thuasne Ligaflex Rhizoza imobilizacijo palca v položaj, ki blaži bolečine. Zaradi oblike omogoča ohranitev amplitude gibov zapestja. Zračen material. Opornica je primerna za rizartrozo. Več informacij lahko dobite na spletni strani Thuasne.

Možna je dobava levega ali desnega modela. Za več informacij ali nasvet pokličite naše svetovalce na  04 201 48 50, 01 433 22 71. Lahko pa obiščete eno od naših poslovalnic.
Statična ortoza za palec


Statična opornica za palec Thuasne Rhizo-pro

Opornica za palec ohranja prijem in gibljivost, ima perforacije (odprtine) na področju členkov. opornica je mehko in zračno oblazinjena, omogoča izločanje vlage.

Statična opornica za palec


Statična opora za palec Thuasne Ligaflex

Gibljiva opornica iz aluminija omogoča gibanje zapestja, medtem ko palec počiva. Zapira se s sprijemalno zaporo, ki zagotovi ustrezno prileganje. Na voljo levi in desni model.

Statična ortoza za palec

 


Opornica za imobilizacijo Thuasne Pollex-Med

Opornica za imobilizacijo je anatomsko oblikovana, omogoča prijem, ima bombažno podlogo v kožni barvi, dodan ima sprijemalni zapestni trak. Na voljo levi in desni model.

Opornica za imobilizacijo sklepa palca


Opornica za prst Thuasne

Polipropilenska opornica za imobilizacijo zadnjih dveh prstnic ali za ekstenzijo distalnega sklepa.

Opornica za prst


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri ortoz oz. opornic Thuasne se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite (Ljubljana) 01 432 43 61 ali (Kranj) 04 201 48 50, lahko nam pošljete tudi e-mail sporočilo na info@medprotect.si.