Križni pasovi Thuasne

Način delovanja medicinskega križnega pasu

medicinski krizni pas brez  medicinski krizni pas z

Križni pas
Poviša pritisk v trebušni votlini
Olajša bolečine v ledvenem delu
Popravi hiperlardozo
Mehansko stabilizira hrbet
Razširi medvretenčne prostore
Enakomerno porazdeli obremenitev na vretenčne ploščice
Zaradi uravnavanja toplote blaži bolečino

Tabela križnih pasov
Klikni za povečavo tabele

navodila-za-izmere-ortopedija

Zračni ojačan križni pas LombaSkin Thuasne

Ojačan križni pas, ki je izredno lahek in diskreten, učinek druge kože (prilagajanje,mehkoba in udobje). Izdelan je iz tkanine Combitex, ki je edinstvena tkanina Thuasna. Tkanina Combitex je izdelana iz dvoplastne strukture; ima hidrofobna in hidrofilno plast, kar omogoča prehajanje znoja in občutek suhosti na koži.  Pas razbremeni ledveni del hrbtenice in nudi podporo hrbtnim mišicam. V hrbtnem predelu ima štiri aluminijaste ojačitve, ki so individualno prilagodljive.  Indikacije: akutne ali kronične bolečine v ledvenem predelu hrbtenice, pooperativna ledvena ali medenična opora, bolezni vezivnega tkiva…Preizkušen na pacientih, ki imajo pri svojem delu statični položaj in pri športnikih, predvsem zaradi lahkotnosti, zračnosti in opore. Pas je pralen na 30°C.

Zračni križni pas LombaSkin

 


Ojačan križni pas Lombastab Thuasne

Edini ojačan križni pas, z možnostjo prilagajanja kompresije. Izdelan je iz tkanine Combitex, ki je edinstvena tkanina Thuasna. Zagotavlja prehajanja znoja in daje občutek suhosti na koži. Pas se lepo prilega telesu in je anatomsko oblikovan. V predelu trebuha je nizek, tako da ne ovira gibanja. Sistem enostavnega zategovanja omogoča prilagajanje kompresije. Indikacije: akutne ali kronične bolečine v ledvenem predelu hrbtenice, išias,  nepravilna drža pri sedenju, prisilna drža in položaji. Pralen je na 30°C.
Ojačan križni pas lombastab


Zračni ojačan križni pas Lombatech Thuasne

Ojačan in prilagodljiv križni pas iz zračne tkanine Combitex in Coolmax, ki ima snemljive trakove, nastavljive po višini. Je patentiran za različne stopnje opore v križu. Križni pas Lombatech ima samoprilagodljivo hrbtno oporo in je narejen tako, da se popolnoma prilagodi telesu. Ima abdominalno ojačitveno ploščico za boljšo oporo.

Križni pas Lombatech


 Zračni ojačan križni pas Lombacross Activity Thuasne

Ojačan križni pas za dinamično izboljšanje drže iz križno pletene eleastične tkanine Combitex. Ima prožno zadnjično ojačitev z dodatno nastavljivo ojačitvijo na hrbtu. Lombacross Activity je anatomsko oblikovan za čimvečje udobje in je enostaven za namestitev s pomočjo paščkov.

Ojačan križni pas za izboljšanje drže Lombacross


 Zračni križni pas Lombacross Thuasne

Križni pas za dinamično izboljšanje drže iz križno pletene elastične tkanine Combitex. Ima zadnjično ojačitev z posebno razporeditvijo elastičnih trakov zadaj, ki zagotavljajo izboljšanje drže.

Križni pas Lombacross


Zračni križni pas Lombacross Thuasne

Križni pas za dinamično izboljšanje drže iz križno pletene elastične tkanine Combitex. Ima zadnjično ojačitev z posebno razporeditvijo elastičnih trakov zadaj, ki zagotavljajo izboljšanje drže. Anatomska oblika na področju reber.

Križni pas Lombacross

 


Zračni križni pas Dynacross Thuasne

Križni pas iz zračnega elastičnega Combitex materiala, ki omogoča ojačitev zadnjega dela. Ima prekrižane pasove.
Križni pas Dynacross


Zračni ojačan podporni pas Dynacross Activity Thuasne

Ojačan podporni pas ledveno-trebušnega dela. Zračen elastičen Combitex material. Nastavljiva ojačitev zadnjega dela. Prekrižani pasovi. Dodatni trakovi za nastavitev opore.

Ojačan podporni pas ledveno-trebušnega dela


Zračni križni pas Ortelcross Thuasne

Križni pas iz zračne elastične tkanine, ki ima prilagodljive okrepitve z zadnjem delu.

Križni Pas


Ojačan križni pas Lombax Original Thuasne

Križni oporni pas z dvodelnim pritrjevalnim sistemom s paščki na velkro trak ima močno elastično kompresijo, hrbtno in abdominalno ojačenje in zračen vzorec tkanja na hrbtni strani.

Križni oporni pas


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri križnih pasov Thuasne se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na info@medprotect.si.