Visoki pasovi

Visoki pas Dorso Rigid 35

Imobilizacijski steznik za hiperekstenzijo hrbtenice – TLSO. Počitek in statična korekcija hrbtenice zahvaljujoč učinku stabilizacije in imobilizacije na treh točkah pritiska. Omogoča hitro in ergonomsko nameščanje in je vodoodporen.
Steznik Dorso Rigid 35


Opornica Osteo-Med Akut

Ortoza za osteoporozo za lajšanje in korekcijo drže hrbtenice v ledvenem / prsnem predelu. Opornica se popolnoma prilega morfologiji pacienta. Ima nastavljivo višino hrbtne opore in ukrivljenost.

Opornica za osteoporozo in korekcijo drže


Križni pas za izboljšanje drže Lombax Dorso

Pas ima aluminijasto ogrodje, ki se prilagaja obliki hrbtenice, nastavite ga lahko glede na obliko telesa pacienta, ima nastavljivo vićino in dodaten trak za oporo prsnega dela.

Križni pas za izboljšanje drže


Visok križni pas Lombax High

Visok križni pas za podporo ledvenega predela ima sprednje in zadnje trakove, ki pas dodatno učvrstijo, pomagajo izboljšati držo in omogočajo, da ga pričvrstite po meri. Hrbtni del pasu je iz zračnega materiala. Dvodelni sistem zapenjanja omogoča preprosto nastavitev.

Visoki križni pas za podporo ledvenega dela


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri visokih pasov se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na medprotect@siol.net.