Posebni pasovi

Nosečniški pas LombaMum

LombaMum je nosečniški pas za izboljšanje drže s prilagodljivo kompresijo in dodatnimi trakovi za prilagajanje podpore. Nosečniški podporni pas ima dva podporna trakova za trebuh, zaradi katerih se lahko pas nosi do konca nosečnosti. Trebušni del je podložen s tkanino, ki vsebuje bambusova vlakna za izredno mehkobo. Nosečniški pas LombaMum je zelo udoben in prijeten.

Nosečniški pas za izboljšanje drže


Medenični pas Ortel P

Medenični pas ima elastično, izredno močno povijalno tkanino, ima zategovalne trakove za krepitev ovijalnega pritiska, ima udobno podlogo iz frotirja.

Medenični pas


Ingvinalni kilni pas Ortel

Ingvinalni kilni pas ima priložene silikonske blazinice za izboljšano udobje in učinkovitost, ima zamenljive in prilagodljive trakove za dimlje, dobavljivi sta dve različici – enostranski (nastavljiv na levo ali desno) in obojestranski (namesti se na sredino).

Ingvinalni kilni pas


Trebušni kilni pas Stomex

Ledveni in trebušni pas iz elastičnih vlaken ima sprednjo stran iz mrežaste tkanine, ki omogoča vstavljanje medicinskih cevk in kolostomičnih vrečk.

Trebušni kilni pas


Zračni podporni pas Dynabelt

Torakalno-abdominalni pas za podporo trebuha in prsnega koša iz lahke, zračne elastične tkanine, ki zagotavlja odlično odvajanje potu. Podporni zatiči so odstranljivi.

Torkalno abdominalni podporni pas


Pas za ovijanje Cemen

Elastični ovoj za prsni koš in trebuh.

Pas za ovijanje Cemen


Oporni pas za prsni koš Cemen

Oporni pas za prsni koš je narejen iz trpežnega, elastičnega materiala.
Na voljo sta dva modela – moški in ženski.

Oporni pas za prsni koš

 


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri posebnih pasov se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na medprotect@siol.net.