Začasni čevelj

ZAČASNI ČEVELJ ZA HOJO XLR8

Začasni čevelj za hojo brez zgiba z napihljivo nogavico. Anatomska oblika za bolnikovo udobje. Velika ploskev za stopalo za lažje nošenje obveze. Začasni čevelj ima posamezne napihljive dele, ki stisnejo in podprejo gleženjske kosti. Podplat je narejen iz posebnega nedrsečega materiala. Zaščitni lok nad prsti je prilagodljiv in snemljiv.

Začasni čevelj za hojo brez zgiba


Začasni čevelj TD Fix Walker

Začasni čevelj za hojo brez zgiba ima širok podplat za dobro stabilnost, oblika podplata olajša korakanje. Ima stranske opornice, ki se prilegajo obliki noge. Izdelek je ultra lahek in omogoča udobno nošenje. Na voljo nizek in visok model.

 

Začasni čevelj za hojo brez zgiba


Začasni čevelj TD ROM Walker

Začasni čevelj z zgibi ima možnost nastavitve kota gibanja, ima širok podplat za dobro stabilnost, oblika podplata olajša korakanje. Ultra lahek izdelek za več udobja pri nošenju ima stranske opornice, ki se prilegajo obliki noge. Zbig ROM omogoča nastavljanje amplitude. Na voljo nizek in visok model.

 

Začasni čevelj za hojo z zgibi


Začasni čevelj TD Air Walker

Začasni čevelj za hojo brez zgiba z napihljivo nogavico ima širok podplat za dobro stabilnost, oblika koraka olajša korakanje. Je ultra lahek in omogoča udobno nošenje. Stranske opornice se prilagajajo obliki noge. Vgrajena je črpalka, ki se prazni s pomočjo ventila. Na voljo nizek in visok model.

Začasni čevelj za hojo brez zgiba


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri začasnih čevljev se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na medprotect@siol.net.