ZNAČILNOSTI ORTOPEDSKIH  NEDRČKOV SILIMA

  • Nedrčki Silima so ortopedski, zasnovani posebej za ženske, ki so prestale operacijo prsi.
  • Imajo širše naramnice, ki porazdelijo težo  in se ne zarežejo v ramenski predel, kar je zelo pomembno za preprečevanje limfedema.
  • Visok in mehak rob pod roko preprečuje zdrs prsne proteze, kljub temu pa omogoča prosto premikanje roke in ne utesnjuje
  • Gladek izrez zagotavlja dobro prileganje in preprečuje zevanje
  • Globoka, elastična sprednja ločnica omogoča največjo možno samozavest in oporo.
  • Mehka podloga spodnjega dela nedrčka zagotavlja dobro oporo prsi in prsne proteze
  • Širši spodnji rob preprečuje stiskanje telesa, limfedem in zdrs prsne proteze
  • Na notranji strani je všit žep za varno in udobno nošenje prsne proteze

 

V katalogu je velika izbira perila, ki je dobavljiva po naročilu. Nekaj modelov pa imamo tudi na zalogi.
Prenesite celoten katalog Silima


Ortopedski nedrček DIANA

Ortopedski Nedrček Diana črnOrtopedski nederček Silima Diana Ortopedski nederček Silima Diana

Nedrček Diana je namenjem vsakdanjemu nošenju, je mehek in udoben, narejen je iz mikrovlaken, ima dva globoka žepa. Na voljo v velikostih od 70-105, košaricah A, B, C in D, v beli, kožni in črni barvi.

 


VICTORIA

Nedrček VictoriaNedrček Victoria je namenjen vsakodnevnemu nošenju, je mehek in eleganten, ima dva globoka žepa. Na voljo v velikostih 75-115, košarice A, B, C, D, E, F,  v beli, kožni in črni barvi.


BIANCA

Nedrček BiancaNedrček Bianca je idealen za manjše prsi, ima mehke košarice polnejše oblike. Na voljo so velikosti 65-95, košarice AA, A, B, v beli barvi.


ELENA

Nedrček ElenaNedrček Elena je pooperativni model nedrčka, zapenja se spredaj, narejen je iz mikrovlaken. Nedrček Elena je zelo udoben. Na voljo so velikosti 75-115, košarice A, B, C in D, bela barva.


GALANT

Nedrček GalantNedrček Galant je kompakten podporni nedrček, ima možnost zapenjanja zadaj ali spredaj. Na voljo so velikosti 75-115, košarice A, B, C, D, E, v beli, kožni in črni barvi.

 

 

 

 


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri nedrčkov se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na medprotect@siol.net. Vse nedrčke si lihko ogledate v naši trgovini v Kranju. Vstopite v spletno SVETOVALNICO.