Bioresonanca kvantum test
Človeško telo je skupek ogromnega števila celic, ki stalno rastejo, se razvijajo, spreminjajo, regenerirajo in odmirajo. Celice se stalno obnavljajo s pomočjo delitve. V telesu odraslega človeka se deli 25 milijonov celic na sekundo, krvne celice se vedno obnavljajo in sicer s hitrostjo 100 milijonov na minuto. V procesu rasti in delitve celic so njihovi atomi v stalnem gibanju in spreminjanju ter zato stalno oddajajo elektromagnetne valove.

Elektromagnetni valovi, ki jih oddaja človeško telo, predstavljajo stanje človeškega telesa. Elektromagnetni valovi, ki jih celice oddajajo, se razlikujejo glede na stanje v človeškem telesu, kot so zdravje, okrnjeno zdravje in bolezen. Če lahko s pomočjo bioresonančnih impulzov prepoznamo te elektromagnetne valove, lahko določimo status človeškega telesa.

Na ta način lahko ugotovimo, kateri organi so bolj rizični in z nasveti lahko posvetite več pozornosti prav tem organom. Dobite jasno sliko, katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje ter katere snovi morate vnesti v vaše telo, da bo lažje in bolje delovalo. Svetujemo vam glede tekočine, gibanja in prehrane. Velikokrat potrebujemo samo nekaj malega, vendar si ne moremo pomagati, če ne vemo, kaj to je.

V specializirani trgovini Medprotect v Kranju, 8.11.2018.

Svetovalka: Dunja Čebulj Istenič., univ. dipl. soc.

Prijave zbiramo do 30.10.2018.

Cena: 20 eur (v ceno je vštet en svetovani izdelek, ki ga prejmete po koncu svetovanja)