Nekontaktni termometer

Inovativna infrardeča tehnologija omogoča merjenje brez dotika (z razdalje 5 cm), kar zagotavlja varno in higienično meritev v le nekaj sekundah. Nekontaktni termomoter omogoča širok razpon meritev, in sicer od 0° do 100 °C, kar pomeni, da ga lahko uporabljate za merjenje telesne temperature ali za merjenje temperature prostora, mleka v steklenični, vode v kopeli za dojenčka… Edinstveni senzor, ki vključuje tudi izpopolnjen infrardeči senzor, zagotavlja, da je vsaka meritev natančna in zanesljiva. Ergonomska oblika omogoča enostavno uporabo.

Brezkontaktni termometer


Digitalni termometer

Digitalni termometer je natančen in zanesljiv, je ergonomske in moderne oblike. Zvočni alarm opozori na konec merjenja. Če je vaša telesna temperatura previsoka, se sproži alarm. Digitalni termometer omogoča merjenje oralno (v ustih), rektalno (priporočljivo za dojenčke in otroke) in aksilarno (podpazdušno). Na voljo v modri ali rumeni barvi.

Digitalni termometer


Digitalni termometer za dojenčke

Digitalni termometer za dojenčke ima prožno konico, ki omogoča zelo udobno merjenje telesne temperature dojenčkov. Termometer je hiter, natančen in zanesljiv. Zvočni alarm opozori na konec merjenja. Termometer je nepropusten, enostaven za čiščenje in razkuževanje.

Digitalni termometer za dojencke