POČIVALNIK COCOON

Električni počivalnik COCOON je izredno mehek, udoben in enostaven za uporabo. Omogoča spremembo položaja za lažje vstajanje z nagibom stola naprej, oz. položaj za počitek z nagibom stola nazaj. Stol omogoča štiri različne položaje; sedeči položaj, sproščujoč položaj (TV), ležeči položaj, položaj za vstajanje. Izbirate lahko med različnimi globinami in širinami sedeža, ter različnimi vrstami oblazinjenja. Na voljo je model z enim oz. dvema motorjema.

Modela COCOON z enim motorjem, istočasno premika hrbtni del in podnožnik. Model z dvema motorjema, posebej premika hrbtni del in posebej noge.

  • Odmični nasloni za roke za lažji transfer.
  • Opcija predala za revije in/ali mizice ob strani.
  • Na voljo dve širini sedeža 44 ali 50 cm
  • Na voljo dve globini sedeža 45 ali 55 cm
  • Višina od sedeža do tal 52 cm
  • Max teža uporabnika 160kg

Električni počivalnik COCOON

Image 10 of 10

POČIVALNIK SWEETY

Električni počivalnik SWEETY je izredno mehek, udoben in enostaven za uporabo. Omogoča spremembo položaja za lažje vstajanje z nagibom stola naprej, oz. položaj za počitek z nagibom stola nazaj. Stol omogoča štiri različne položaje; sedeči položaj, sproščujoč položaj (TV), ležeči položaj, položaj za vstajanje. Izbirate lahko med različnimi globinami sedeža, ter različnimi barvami oblazinjenja. Na voljo je model z enim oz. dvema motorjema.

Modela SWEETY z enim motorjem, istočasno premika hrbtni del in podnožnik. Model z dvema motorjema, posebej premika hrbtni del in posebej noge.

  • Na voljo dve globini sedeža 46 ali 53 cm
  • Max teža uporabnika 160kg

Električni počivalnik SWEETY

Image 1 of 5

POČIVALNIK NOSTRESS

Električni počivalnik NOSTRESS je izredno mehek, udoben in enostaven za uporabo. Stol omogoča tri različne položaje; sedeči položaj, sproščujoč položaj (TV), ležeči položaj. Izbirate lahko med različnimi barvami oblazinjenja. Na voljo je model z enim motorjem.

Model NOSTRESS z enim motorjem, istočasno premika hrbtni del in podnožnik.

  • Max teža uporabnika 130kg.

Električni počivalnik NOSTRESS

Image 1 of 5

Vrhunski medicinski počivalniki

 


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri električnih medicinskih počivalnikov se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na info@medprotect.si. Obiščite našo brezplačno svetovalnico ali poiščite odgovor na pogosto postavljena vprašanja.