Električni počivalnik

POČIVALNIK COCOON

Električni počivalnik COCOON je izredno mehek, nadvse udoben in zelo enostaven za uporabo. Omogoča spremembo položaja za lažje vstajanje z nagibom stola naprej, oziroma položaj za počitek z nagibom stola nazaj. Stol omogoča štiri različne položaje. sedeči položaj, sproščujoč položaj (TV), ležeči položaj, položaj za vstajanje. Izbirate lahko med različnimi globinami in širinami sedeža, ter različnimi vrstami oblazinjenja. Na voljo je model z enim oziroma dvema motorjema.

POČIVALNIK SWEETY

Električni počivalnik SWEETY je izredno mehek, udoben in enostaven za uporabo. Omogoča spremembo položaja za lažje vstajanje z nagibom stola naprej, oz. položaj za počitek z nagibom stola nazaj. Stol omogoča štiri različne položaje; sedeči položaj, sproščujoč položaj (TV), ležeči položaj, položaj za vstajanje. Izbirate lahko med različnimi globinami sedeža, ter različnimi barvami oblazinjenja. Na voljo je model z enim oz. dvema motorjema.

POČIVALNIK NOSTRESS

Električni počivalnik NOSTRESS je izredno mehek, udoben in enostaven za uporabo. Stol omogoča tri različne položaje; sedeči položaj, sproščujoč položaj (TV), ležeči položaj. Izbirate lahko med različnimi barvami oblazinjenja. Na voljo je model z enim motorjem.

 

Za več informacij obiščite podstran POČIVALNIKI.

 


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri električnih medicinskih počivalnikov se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na info@medprotect.si. Obiščite našo brezplačno svetovalnico ali poiščite odgovor na pogosto postavljena vprašanja.