Zapestni merilec krvnega tlaka

Zapestni merilec krvnega tlaka omogoča hitro in enostavno merjenje krvnega tlaka. Je lahek in diskreten, priročen za na potovanje. Zlahka se namesti na zapestje. V spomin lahko shranite zadnjih 60 meritev.

Zapestni merilec krvnega tlaka


Merilec krvnega tlaka W0850

Merilec krvnega tlaka je avtomatičen, digitalen, meritve se izvajajo na nadlakti. Omogoča hitre in zanesljive meritve sistoličnega in diastoličnega krvnega tlaka in frekvence srčnega utripa s pomočjo oscilometrične metode. Natančnost merilca je klinično preverjena. V spomin si lahko shranite zadnjih 99 meritev, garancijska doba je 5 let.

Merilec (pritiska) krvnega tlaka


Merilec krvnega tlaka W0840

Merilec krvnega tlaka je avtomatičen, digitalen, meritve se izvajajo na nadlakti. Omogoča hitre in zanesljive meritve sistoličnega in diastoličnega krvnega tlaka in frekvence srčnega utripa s pomočjo oscilometrične metode. Natančnost merilca je klinično preverjena. Izbirate lahko med dvema načinoma meritve, in sicer med standardnim in MAM načinom. MAM način samodejno zaporedoma izvede 3 meritve. Rezultat vseh treh meritev se avtomatično analizira in prikaže na zaslonu. Zaradi nihanja krvnega tlaka je odčitek, pridobljen na MAM način, bolj zanesljiv. Merilec krvnega tlaka W0840 ima priključek za USB kabel, ki vam s pomočjo programske opreme omogoča povezavo z vašim osebnim računalnikom in tako še bolj transparentno in analitično spremljate vaše meritve. V spomin si lahko shranite zadnjih 99 meritev, garancijska doba je 5 let.

Avtomatski profesionalni merilec krvnega tlaka


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri merilcev krvnega tlaka se obrnite na naše svetovalce. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete email sporočilo na medprotect@siol.net.