navodila-za-izmere-ortopedija

Sta tenis ali golf vaša priljubljena športa? Se vam pojavljajo bolečine v komolcu? Vas bolečina ovira pri vsakodnevnih opravilih? Prava rešitev je opornice za komolec. Opornice Thuasne omilijo bolečino so diskretne in učinkovite.

Trak Condylex ®

Trak za teniški komolec je narejen iz kompaktne tkanina, v notranjosti obložen s peno, ki blaži vibracije in omili bolečino pri rotaciji.

Trak za teniški komolec


Trak proti epikondilitisu EPI-MED Pro Master

Trak pri boleči rotaciji podlahti. Trak mehansko razbremeni narastišča tetiv na medialnem in lateralnem epikondilu. Omili bolečino v komolcu, pri boleči rotaciji podlahti. Vložki v notranjosti opornice so iz naravne klobučevine. V notranjosti so nameščene silikonske blazinice za večje udobje in absorbcijo tresljajev.

Indikacije: Tendinopatije, epicondylitis humeris lateralis / medialis (teniški /golf komolec).

Epi med master pro komolec opornica

 


Opornica za komolec ROM

Pooperacjska stopenjska opornica za komolec. Omogoča omejitev giba fleksije in ekstenzije. Je nastavljiva po dolžini (sistem Snaplock). Ima toge opore, ki se prilegajo obliki roke in je narejena iz zračnih materialov.

Opornica za komolec


Opornica Silistab ® Epi

Ortoza namenjena za epikondilitis. Izdelana je iz kompresijske tkanine, ki zagotavlja proprioceptivni učinek. Ima silikonske vložke v predelu epikondilov za masažni učinek.

Indikacije: epikondilitis, preprečevanje recidivov in aktivna podpora pri športnih aktivnostih, opora pri fizičnih opravilih.

Silistab Epi opornica

Videopredstavitev opornice Silistab Epi


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri ortoz oz. opornic se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na medprotect@siol.net. Obiščite našo brezplačno svetovalnico ali poiščite odgovor na pogosto postavljena vprašanja.