Poškodba zapestja bolečina

Ste si poškodovali zapestje? Imate težave s Karpalnim kanalom (ukleščenim živcem)? Vas boli zapestje? Prava rešitev so opornice za zapestje Thuasne. Nudimo vam široko ponudbo opornic za zapestje. Opornice podprejo zapestni sklep. So lahke, zračne in tanke. Za lažjo odločitev pri izbiri se lahko obrnete v našo SVETOVALNICO ali pa nas pokličete na telefon 01 433 22 71.

POŠKODBE ZAPESTJA IN PALCA

Napogostejši izpah zapestja je izpah lunarne kosti zaradi padca na dlan. Mesto izpaha je lahko tudi palec – kadar pride do prisiljenega abdukcijskega giba ali artroze v sklepu na bazi palca.

KAKO POMAGA OPORNICA ZA ZAPESTJE THUASNE?

  • Omogoča počitek zapestnega sklepa.
  • Blaži bolečino in greje.
  • Pomaga pri celjenju vezi.
  • Omeji ekstremne gibe.

Navodila za izmere ortopedski pripomočki


Mehka kompresijska zapestna ortoza
LIGAFLEX ACTION

Mehka kompresijska zapestna ortoza, z odstranljivo palmarno oporo. Indikacije: zvini v zapestju, tendinitis in tendinopatije, artroza, zapestni artritis.

Kronično post – travmatsko ali post – operativno vnetno stanje v zapestju. Odlična kot dnevna opornica pri sindromu karpalnega kanala. Stabilizira zapestje, kljub temu pa omogoča funkcijo. Model levi – desni.


Ortoza za zapestje Ligaflex Action


predstavitev thuasne
Oglejte si predstavitev ortoze na YouTube


Ortoza za zapestje
LIGAFLEX PRO

Indikacije: blag do močan zvinom zapestja, tendinitis, zapestne tendinopatije, zlom skapoidne kosti, stabilni zapestni zlomi, post – travmatsko ali post – operativno kronično vnetno stanje v zapestju, sindrom karpalnega kanala, artroza in zapestni artritis.

Posebnosti ortoze: Enostavna in hitra namestitev. Poseben sistem za enakomerno in hitro zategovanje. Udobna palmarna (dlančna) opora z masažnim efektom. Izdelana iz 3D tkana tkanina. Opornica je tanka, zračna in lahka.

 

Ligafleks pro opornica za zapestje

predstavitev thuasneOglejte si predstavitev ortoze na YouTube


Ortoza za zapestje in palec
LIGAFLEX PRO +

Indikacije: blag do močan zvinom zapestja, zlom skapoidne kosti, blag do močan zvin palca, tendinitis, zapestne tendinopatije, stabilni zapestni zlomi, post – travmatsko ali post – operativno kronično vnetno stanje v zapestju, sindrom karpalnega kanala, artroza in zapestni artritis.
Posebnosti ortoze: Enostavna in hitra namestitev. Poseben sistem za enakomerno in hitro zategovanje. Udobna palmarna (dlančna) opora z masažnim efektom.
Izdelana iz 3D tkana tkanina. Opornica je tanka, zračna in lahka. Model levi – desni.

Opornica za zapestje ligaflex pro plus


Opornica za imobilizacijo zapestja Thuasne
LIGAFLEX CLASSIC

Opornico pritrdite z dvema trakovoma, narejena je iz zračnega materiala za večje udobje, je rentgensko prepustna in nastavljiva, opora za dlan, levi in desni model. Spletna stran Thuasne.

opornica za zapestje ligaflex classic thuasne


Opornica za imobilizacijo zapestja Thuasne
LIGAFLEX CLASSIC OPEN

Odprta ortoza za imobilizacija zapestja, odlična imobilizacija zapestja, ki blaži bolečine zaradi radiotransparentne dlančne opore. Široka odprtina omogoča enostavnejše nameščanje po poškodbah, zračna 3D-tkanina s protibakterijsko zaščito. Opornica je zračna, lahka in tanka. Indikacije: benigni zvini zapestja, tendinitis in tendinopatije, vnetne faze revmatskih bolezni, zlom scaphoida, post travmatska ali post operativna imobilizacija.

Odprta ortoza za imobilizacijo zapestja thuasne


Opornica za imobilizacijo zapestja in palca Thuasne
LIGAFLEX MANU

Opornica za imobilizacijo zapestja in palca je rentgensko prepustna, ima nastavljive trakove, ima preprosto zapenjanje. Na voljo sta levi in desni model. Narejena iz 3D zračne lahke tkanine.

Indikacije: benigni zlom zapestja in/ali palca, hudi zvini palca in zlomi čolnička, tendinitis in tendinopatije zapestja in palca, vnetne faze revmatskih bolezni.

Opornica za imobilizacijo zapestja in palca


Opornica za imobilizacijo zapestja Thuasne
DYNASTAB DUAL

Opornica za imobilizacijo zapestja je rentgensko prepustna, ima nastavljive trakove, narejena je iz posebno pletenega zračnega materiala, ki omogoča večje udobje. V kompletu ima priloženo aluminijasto anatomsko opori in plastično oporo – ploščico – omogoča imobilizacijo zapestja – volarna in dorzalna fleksija oz. poljubno glede na poškodbo.   Univerzalen model za levo in desno roko.

Indikacije: benigni zvini zapestja, tendinitis in tendinopatije, vnetne faze revmatskih bolezni.

Opornica za imobilizacijo zapestja dynastab dual thuasne


Informacije opornice thuasne medprotectZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri ortoz oz. opornic Thuasne se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite (Ljubljana) 01 432 43 61 ali nam pošljete tudi e-mail sporočilo na info@medprotect.si. Vse opornice in ostale izdelke podjetja Thuasne dobite tudi pri naših partnerjih po vsej Sloveniji.