ZAČASNI ČEVELJ ZA HOJO XLR8

Začasni čevelj za hojo brez zgiba z napihljivim vložkom. Anatomska oblika ogrodja za bolnikovo udobje.  Začasni čevelj ima posamezne napihljive dele, ki stisnejo, se popolnoma prilagodijo obliki gležnja in podprejo gleženjske kosti. Podplat je narejen iz posebnega nedrsečega materiala. Zaščitni lok nad prsti je prilagodljiv in snemljiv. Začasni čevelj imobilizira in stabilizira spodnjo tretjino noge, gleženj in stopalo.

Indikacije: težji zvin gležnja, stabilni ali kirurško stabiliziran zlom spodnje tretjine noge, gležnja in stopala.

Začasni čevelj za hojo brez zgiba


Začasni čevelj TD Fix Walker

Začasni čevelj za hojo brez zgiba ima širok podplat za dobro stabilnost, oblika podplata olajša hojo. Ima stranske opore, ki se prilegajo obliki noge. Izdelek je ultra lahek in omogoča udobno nošenje. Na voljo nizek in visok model.

Začasni čevelj za hojo brez zgiba


Začasni čevelj TD ROM Walker

Začasni čevelj z zgibi ima možnost nastavitve kota gibanja, ima širok podplat za dobro stabilnost, oblika podplata olajša hojo. Ultra lahek izdelek za več udobja pri nošenju ima stranske opore, ki se prilegajo obliki noge. Zbig ROM omogoča nastavljanje amplitude (obseg gibanja sklepa). Na voljo nizek in visok model.

Začasni čevelj za hojo z zgibi


Začasni čevelj TD Air Walker

Začasni čevelj za hojo brez zgiba z napihljivim vložkom ima širok podplat za dobro stabilnost, oblika koraka olajša hojo. Je ultra lahek in omogoča udobno nošenje. Stranske opore se prilagajajo obliki noge. Vgrajena je črpalka, ki se prazni s pomočjo ventila. Na voljo nizek in visok model.

Začasni čevelj za hojo brez zgiba


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri začasnih čevljev se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na medprotect@siol.net.