Visoki pas Thuasne Dorso Rigid 35

Imobilizacijski steznik za hiperekstenzijo hrbtenice – TLSO. Počitek in statična korekcija hrbtenice zahvaljujoč učinku stabilizacije in imobilizacije na treh točkah pritiska. Omogoča hitro in ergonomsko nameščanje in je vodoodporen.

Indikacije: stabilizacija prelomov hrbtenice, prelomi vretenc v spodnji torakalni in torako – lumbalni hrbtenici, zdravljenje s steznikom pri osteoporozi.

Steznik Dorso Rigid 35


Opornica Thuasne Osteo-Med Akut

Ortoza pri osteoporozi za lajšanje bolečin in korekcijo drže hrbtenice v ledvenem / prsnem predelu. Opornica se popolnoma prilega morfologiji pacienta. Ima nastavljivo višino hrbtne opore in ukrivljenost. Povezava Thuasne

Opornica za osteoporozo in korekcijo drže


Križni pas za izboljšanje drže Thuasne Lombax Dorso

Tritočkovni steznik

Pas ima aluminijasto ogrodje, ki se prilagaja obliki hrbtenice, nastavite ga lahko glede na obliko telesa pacienta, ima nastavljivo višino in dodaten trak za oporo prsnega dela. Spletna stran Thuasne (EN)

Križni pas za izboljšanje drže


Visok križni pas Thuasne Lombax High

Visok križni pas za podporo ledvenega predela ima sprednje in zadnje trakove, ki pas dodatno učvrstijo, pomagajo izboljšati držo in omogočajo, da ga pričvrstite po meri. Hrbtni del pasu je iz zračnega materiala. Dvodelni sistem zapenjanja omogoča preprosto nastavitev. Spletna stran proizvajalca Thuasne Lombax High   

Visoki križni pas za podporo ledvenega dela


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri visokih pasov se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na info@medprotect.si. Obiščite našo brezplačno svetovalnico ali poiščite odgovor na pogosto postavljena vprašanja.