Prsne proteze

Prsne proteze Silima podjetja Thuasne Thamert so narejene iz kože prijaznih materialov, so odporne na klor in slano vodo ter imajo matirano zunanjo površino, ki daje naraven videz kože. Hitro se prilagodijo na telesno tempreraturo. Prsne proteze poskrbijo za naravno podobo telesa. Anatomska oblika daje značilnost naravnega gibanja. Dobro se prilagajajo telesu zahvaljujoč tankemu zaokroženemu robu. Podjetje ima v svoji ponudbi širok izbor prsnih protez, nedrčkov in kopalk.

PREDNOSTI NOŠENJA PRSNIH PROTEZ

Po posegu odstranitve dojke se lahko odločite za nošenje prsne proteze, ki pripomore k boljši samopodobi, poveča samozavest, pomaga pri popolni fizični in psihološki rehabilitaciji, ohranja ravnovesje, preprečuje spremembe na hrbtenici in spremembe celotne postave.

ZAKAJ JE SILIMA EDINSTVENA?

Proizvajalec Silime je edini, ki proizvaja prsne proteze z različnimi košaricami: A, B, in C. Prvi je začel proizvajati anatomsko obliko in matirano zunanjo folijo. Modeli Direct, Shell direct in Ultra Lihgt so izdelani po popolnoma novem, inovativnem konceptu. Edini v proizvodnji nedrčkov ponujajo vse variante žepov: z žepom za desno ali/in levo stran, z ali brez globokega žepa. Prsne proteze so dobavljive v treh barvah.

STATISTIČNI PODATKI O RAKU DOJKE

Statistika kaže, da je rak dojke najpogostejši rak pri ženskah po svetu in pri nas. Samo v Sloveniji letno zboli okoli 1000 žensk. Po napovedih naj bi v prihodnosti zbolela vsaka osma ženska. Najpogosteje zbolevajo med 50. in 70. letom starosti.

Prsne proteze Silima
Prsne proteze Silima so proizvedene v Nemčiji, v podjetju Thuasne Thamert. Glede na različne kirurške metode in spremembe, ki nastanejo pri operacijah, je na voljo veliko različnih modelov in velikosti prsnih protez za zadostitev potreb vsake ženske. Prsne proteze Silima so narejene tako, da se čim bolj približajo strukturi in obliki 
dojke in tako imitirajo naravne prsi. Pri izbiranju ustrezne prsne proteze je potrebno upoštevati vašo postavo, velikost oprsja, stanje brazgotine, vrsto operacije in ali so vam odstranili tudi bezgavke, vaš življenski stil.


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa vsa vaša vprašanja smo vam na voljo tudi na telefonski številki 01 433 22 71, lahko nam pošljete e-mail na medprotect@siol.net ali se oglasite v naši poslovalnici v Ljubljani.


 

 

     Prsne proteze Silima     •    Nedrčki Silima       Kopalke Silima    •    Katalog    •    Kontakt