Nosečniške opornice Thuasne

 

 

 

Ste noseči in se vam pojavljajo bolečine v medenici, križnem predelu ali kolkih? Za vas imamo enostavno rešitev. Medenični – nosečniški pas vas bo razbremenil in zmanjšal bolečine, predvsem pa ne bo škodoval plodu.

Nosečniški pas stabilizira medenični obroč. Običajno proti koncu nosečnosti pride do rahljanja vezi medeničnega obroča. Lahko se pojavlja bolečin predvsem pri hoji. Medenični pas stabilizira medenični obroč, na ta način zmanjša bolečino in omogoča lažje gibanje. Primeren tudi za druge nestabilnosti v področju medenice in trtice. Pas, ki nudi dodatno oporo v hrbtnem predelu pa zagotavlja lajšanje bolečin v hrbtnem predelu, v medeničnem obroču in nežno podpira trebuh.

Nosečniški pas Thuasne LombaMum

Thuasne LombaMum je nosečniški pas za izboljšanje drže s prilagodljivo kompresijo in dodatnimi trakovi za prilagajanje podpore. Nosečniški podporni pas ima dva podporna trakova za trebuh, zaradi katerih se lahko pas nosi do konca nosečnosti (zamenjate jih glede na velikost trebuha). Trebušni del je podložen s tkanino, ki vsebuje bambusova vlakna za izredno mehkobo.  V križnem predelu ima oporo, stabilizira medenični obroč in nosi trebušček. Nosečniški pas Thuasne LombaMum je zelo udoben in prijeten za nošenje. Priporočljiv za ženske, ki imajo bolečine v križnem predelu, pri več plodni nosečnosti, pri nosečnostih, ki si sledijo v kratkih časovnih intervalih. Potrebo je upoštevati priporočilo genikologa.

Nosečniški pas za izboljšanje drže


Medenični pas Thuasne Ortel P

Medenični pas Thuasne Ortel P  ima izredno močno elastično tkanino, zategovalne trakove za prilagajanje opore, udobno podlogo iz frotirja, nudi medenično oporo, je ergonomsko oblikovan. Indikacije: križno – kolčne bolečine mehanskega izvora, simfizna nestabilnost. Glede nošenja se posvetujte s specialistom.

Medenični pas


Informacije opornice thuasne medprotectZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri nosečniških pasov Thuasne se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na info@medprotect.si. Obiščite našo brezplačno svetovalnico ali poiščite odgovor na pogosto postavljena vprašanja.