Ste si poškodovali prst? Imate bolečine v palcu? Nudimo vam opornice za prste in palec Thuasne. Za pomoč pri izbiri se lahko obrnete v našo SVETOVALNICO ali pa nas pokličete na telefon 01 433 22 71.


Imobilizacijska opora za prste
LIGAFLEX FINGER

Imobilizacijska opora za prste. Uporablja se po zvinih in zlomih oz. drugih poškodbah drugega, tretjega ali četrtega metakarpalnega sklepa, posameznega prsta po posvetu s specialistom. Primerna tudi za imobilizacijo po operaciji. Imobilizacija je mogoča iz volarne ali dorzalne strani. Omogoča enostavno prilagajanje in nameščanje na poškodovano roko. Na voljo štiri velikosti. Opornica je zračna, tanka in lahka.

opornica za prste ligaflex finger


Trakovi za imobilizacijo poškodovanega prsta
Finger Bands

Uporablja se pri zvinu posameznega prsta, kot posledica športnih aktivnosti (odbojka, rokomet) oz. drugih poškodb. Trakovi se strižejo in so individualno prilagodljivi. V kompletu dva ozka in dva široka traka.

Trakovi za imobilizacijo poškodovanega prsta Finger Bands Thuasne


 

 


Nočna opornica za nožni palec
HALLUX PRO NIGHT

Nočna opornica pri deformaciji nožnega palca. Z vztrajnim in dolgotrajnim nošenjem pripomore k korekciji palca na nogi, predvsem pa preprečuje poslabšanje stanja.

Nočna opornica pri deformaciji nožnega palca.


Statična opora za palec Thuasne
LIGAFLEX RHIZO

Patentirana žičnata opornica Thuasne Ligaflex Rhizoza imobilizacijo palca v položaj, ki blaži bolečine. Zaradi oblike omogoča ohranitev amplitude gibov zapestja. Zračen material. Opornica je primerna za rizartrozo. Več informacij lahko dobite na spletni strani Thuasne.

Indikacije: imobilizacija trapezo- metakarpalnega sklepa v primeru začetne rizartroze, bolečine v bazi palca, periskafoidna artroza, blag zvin palca.

Možna je dobava levega ali desnega modela. Za več informacij ali nasvet pokličite naše svetovalce na  04 201 48 50, 01 433 22 71. Lahko pa obiščete eno od naših poslovalnic.
Statična ortoza za palec


Statična opornica za palec Thuasne
RHIZO PRO

Opornica za palec ohranja prijem in gibljivost, ima perforacije (odprtine) na področju členkov. Opornica je mehko in zračno oblazinjena, omogoča izločanje vlage. Indikacije: pogosti zvini palca, zlom palca.

Statična opornica za palec


 

Opornica za imobilizacijo Thuasne
POLLEX MED

Opornica za imobilizacijo je anatomsko oblikovana, omogoča prijem, ima bombažno podlogo v kožni barvi, dodan ima sprijemalni zapestni trak. Na voljo levi in desni model.

Opornica za imobilizacijo sklepa palca


Opornica za prst Thuasne

Polipropilenska opornica za imobilizacijo zadnjih dveh prstnic ali za ekstenzijo distalnega sklepa.

Opornica za prst


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri ortoz oz. opornic Thuasne se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite (Ljubljana) 01 432 43 61 ali nam pošljete e-mail sporočilo na info@medprotect.si. Obiščite našo brezplačno svetovalnico ali poiščite odgovor na pogosto postavljena vprašanja.