Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZelo udobni zaradi upognjenega naslonjala in oblazinjenega sedeža. Straniščni sedež se lahko dvigne. Vedro je mogoče odstraniti s strani ali od spodaj, tako da pacienta ni treba premikati. Stol je opremljen s pokrovom proti neprijetnemu vonju.Straniščni stol 3 v 1

Straniščni stol 3 v 1 je multifunkcionalen – uporablja se  kot WC nastavek oziroma povišica, toaletni stol in pripomoček za vstajanje oziroma oprijemalo. Nastavljiv je po višini in zelo enostaven za uporabo. Največja dovoljena telesna teža je 110 kg.

straniščni stol 3 v 1


Toaletni stol na kolesih

Toaletni stol na kolesih omogoča enostavno premeščanje, lahko se ga postavi direktno nad straniščno školjko. Visok naslon za hrbet nudi odlično oporo. Počivala za noge so odstranljiva in premična, zadnja kolesa so opremljena z zavoro. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

toaletni stol na kolesih


Klasični toaletni stol

Klasični toaletni stol je debelo oblazinjen, kar nudi veliko udobje. Posodo je mogoče odstraniti tudi s strani ali od spodaj, tako da pacienta ni potrebno premikati. Toaletni stol je opremljen z pokrovom proti neprijetnemu vonju. Največja dovoljena telesna teža je 120 kg.

Klasični toaletni stol


Toaletni stol

Toaletni stol je debelo oblazinjen, kar nudi veliko udobje. Posodo je mogoče odstraniti tudi s strani ali od spodaj, tako da pacienta ni potrebno premikati. Toaletni stol je opremljen z pokrovom proti neprijetnemu vonju. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Toaletni stol Thuasne