ANATOMSKA VZMETNICA Z NADVLOŽKOM IZ SPOMINSKE PENE

Vzmetnica nudi zelo visoko zaščito proti preležaninam. Primerna za paciente z visokim tveganjem za nastanek preležanin (ocena po Nortonovi lestvici 9 – 13). Sestavljena je iz dveh delov, ki sta spojena. Iz 8 cm debele penaste vzmetnice in 6 cm debelega nad vložka iz spominske pene, vse skupaj je zaščiteno z zračno, nepropustno prevleko. Gostota pene 82kg/m3. Dimenzije: 196 x 87 x 14 cm.
Garancija na obliko: tri leta

Medicinska vzmetnica spominska pena tri bolečina bolnik bolnica


MEDICINSKA VZMETNICA CLINICAL

Vzmetnica Clinical je namenjena pacientom, ki so priklenjeni na posteljo in potrebujejo posebno udobje in nego. Priporoča se, ko je tveganje za preležanine nizko oziroma tudi, če ga ni, uporabna je v primeru inkontitence. Vzmetnica Clinical je združljiva z električno negovalno posteljo, je pregibna in tako omogoča dvigovanje oziroma spuščanje vznožja in vzglavja. Prevleka je nepremočljiva,  zračna, ima tri zadrge z zavihki. Kakovost visoko trpežne pene zagotavlja udobje in trpežnost vzmetnice. Vzmetnica učinkuje pri uporabnikih s telesno težo od 40 do 120 kg.

Vzmetnica Clinical Thuasne


KOCKASTA VZMETNICA PROTI PRELEŽANINAM

Kockasta vzmetnica je odlična izbira za postelje z električnim upravljanjem. Lepo se prilagaja posteljnim položajem – dobro se pregiba. Modularna penasta kockasta struktura se dobro prilagaja telesu in deluje razbremenilno. Priporoča se, ko je tveganje za preležanine nizko do zmerno. Primerna tudi v primeru inkontinence. Prevleka je nepremočljiva,  zračna, ima tri zadrge z zavihki. Kakovost visoko trpežne pene zagotavlja udobje in trpežnost vzmetnice. Vzmetnica učinkuje pri uporabnikih s telesno težo od 40 do 120 kg.

Kockasta vzmetnica proti preležaninam


NASTAVLJIV POSTELJNI NADVLOŽEK S KOMPRESORJEM

V kompletu sta blazina in 4,5 l kompresor, ki izmenjuje zrak na 10 min. Deli blazine se izmenično napihujejo in spuščajo, na ta način – zmanjšajo pritisk na telo /razbremenijo. Kompresor je nastavljiv glede na težo uporabnika. Napihljiv posteljni nadvložek položite na že obstoječo vzmetnico.

NASTAVLJIV POSTELJNI NADVLOŽEK S KOMPRESORJEM


kako izbrati prelezanine

nortonova lestvica