BERGLE THUASNE GLOBE – TROTTER

Bergle Thuasne Globe-Trotter so oblikovane tako, da porazdelijo pritisk na podlaket, kar zagotavlja udobje in varnost uporabnika (ukrivljena oblika). Podpora za roke je ojačana, ročaj je oblikovan tako, da preprečuje zdrs dlani, cev je aluminijasta, sprednji odsevniki, največja dovoljena telesna teža je 150 kg.

Bergle


BERGLE Thuasne GLOBE-TROTTER +

Bergle Globe-Trotter+  so oblikovane tako, da porazdelijo pritisk na podlaket, kar zagotavlja udobje in varnost uporabnika (ukrivljena oblika). Podpora za roke je ojačana, ročaj je oblikovan tako, da preprečuje zdrs dlani, za še večje udobje so točke za oporo dlani in podlakti obdane s prožnejšim materialom, cev je aluminijasta, sprednji odsevniki, največja dovoljena telesna teža je 150 kg.

Bergle Globe Trotter +


OTROŠKA BERGLA THUASNE

Otroška bergla ima prožen ročaj, opora za podlaket je po višini nastavljiva, odsevniki na sprednji in zadnji strani ročaja zagotavljajo optimalno varnost, dodan je obroček proti hrupu za tišjo uporabo, cev je aluminijasta, največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Otroška bergla


PODPAZDUŠNA BERGLA THUASNE

Podpazdušna bergla je nastavljiva po višini,  na voljo je v treh različnih velikostih (nizka, srednja, visoka) glede na višino pacienta, bergla je udobno oblazinjena in zagotavlja dobro oporo in varno uporabo. Največja dovoljena telesna teža je 130 kg.

Podpazdušna bergla


SPREHAJALNA PALICA Z ERGONOMSKIM ROČAJEM

Sprehajalna palica z ergonomskim ročajem ima široko ergonomsko držalo za zelo dobro porazdelitev opore, palica je lahko in trpežna, je aluminijasta, dodan ima obroček proti hrupu za tišjo uporabo, po višini je nastavljiva, največja dovoljena telesna teža je 100 kg. Na voljo levi in desni model.

Sprehajalna palica z ergonomskim ročajem


PALICA Z AVTOMATSKIM DRŽALOM

Palica z anatomskim držalom je zelo udobna in estetsko dovršena. Držalo z mehkimi krivuljami zelo dobro porazdeli oporo. Dodan zapestni trak za držanje palice npr. med odpiranjem vrat, plačevanjem, sprednji odsevniki, protizvočna podložka za večjo diskretnost, gumi natik iz nedrseče gume, aluminijasta cev. Največja dovoljena telesna teža je 130 kg.

Sprehajalna palica z avtomatskim držalom luxe soft walk


ALUMINIJASTA SPREHAJALNA PALICA

Aluminijasta sprehajalna palica je lahka in odporna, ima leseno držalo, ki je udobno in prijetno na dotik. Palica je nastavljiva po višini, ima protizvočno podložko za tišjo uporabo. Na voljo je zložljivi in nezložljivi model. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Aluminijasta sprehajalna palica


ZLOŽLJIVA BARVASTA PALICA

Aluminijasta, zložljiva, barvasta palica (bergla) z anatomskim lesenim držalom, varnostnim trakom za zapestje in vrečko za shranjevanje. Palica je modna, lahka po višini nastavljiva.

  • Palica je nastavljiva od 82 do 89,5 cm
  • Dolžina zložene palice: 23 cm
  • Lesen ročaj: 11,7 x 2,3cm
  • Teža: 250 g

Zložljiva bergla palica lahka moderna


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri sprehajalnih palic ali bergel se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite (Ljubljana) 01 432 43 61, lahko nam pošljete tudi e-mail sporočilo na info@medprotect.si. 


pdf logo 72Navodila bolnikom – hoja z berglami Thuasne
S klikom na ikono PDF, prenesite kratek priročnik za hojo z berglami, ki ga je pripravil Inštitut za medicinsko rehabilitacijo UKC.