FIKSNA HODULJA THUASNE

Fiksna hodulja Thuasne je aluminijasta, lahka in trpežna, nastavljiva po višini, nagnjen spodnji del zagotavlja dobro stabilnost. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Hodulja


ZLOŽLJIVA HODULJA THUASNE

Zložljiva hodulja Thuasne je lahka, udobna, nastavljiva po višini. Premikate jo tako, da dvignete hoduljo, jo prestavite, nato prestopite. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Zložljiva hodulja


RECIPROČNA ZLOŽLJIVA HODULJA THUASNE

Recipročna hodulja Thuasne je zložljiva, ima mehanizem, ki pomaga pri hoji, nastavljiva je po višini. Premikate jo, tako kot hodite leva / desna. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Recipročna zložljiva hodulja


DVOKOLESNI ROLATOR THUASNE

Dvokolesni rolator Thuasne je zelo stabilen, enostavno zložljiv, ima udobne ročaje, dve polni kolesi, nastavljiv je po višini, uporablja se v notranjih prostorih. Premikate ga tako, da ga potiskate pred seboj. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Rolator dvokolesni


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneRolator je drugo ime za hoduljo na dveh, treh ali štirih kolesih z zavorami, nakupovalno košarico in desko za sedenje (opcijsko). Kadar rolatorja ga ne potrebujemo, ga enostavno zložimo in tako zasede manj prostora.


ROLLATOR NEW DESIGN W2230

Lahek štirikolesni rolator. Opremljen je s sedežem, nakupovalno košaro, držalom za palico in hrbtnim naslonom. Izredno lahek in kompakten, lahko se upravlja z eno roko. Opremljen s pripomočkom za lažji prehod pločnika. Primeren je za uporabo v notranjih prostorih ali zunaj. Ima udoben sedež in prilagodljiv hrbtni naslon.
Za varnost ima parkirno zavoro, lahko zavirate tudi sproti, v kolikor je prehiter. Je zložljiv, nastavljiv po višini. Največja dovoljena telesna teža uporabnika je 130 kg. Popolnoma zložen je zelo kompakten in idealen za prevažanje na javnem prevozu, avtomobilu ali letalu.

Nastavljiva višina: od 79 do91,5 cm
Širina x globina: 67 x 70 cm
Širina zloženega: 23 cm
Sedež (širina / globina): 45 x 22,5
Višina sedeža: 54 cm
Teža: 7,9 kg
Približna višina uporabnika: 160 do 190 cm

rolator new design thuasne


ŠTIRIKOLESNI ROLATOR THUASNE QUATRO

Štirikolesni rolator Thuasne Quatro s pladnjem, košaro in držalom za palico. Je idealen za rabo v notranjih prostorih in zunaj. Nudi varnost med sprehodi, nakupi ali pri prenašanju pladnja iz kuhinje v jedilnico. Ročaji so prožni, anatomsko oblikovani. Štirikolesni rolator Thuasne Quatro ima parkirne zavore, lahko zavirate tudi sproti, v kolikor je prehiter. Je zložljiv, nastavljiv po višini. Največja dovoljena telesna teža je 130 kg.

Štirikolesni rolator Quatro


ŠTIRIKOLESNI ROLATOR MOVE LIGHT

Štirikolesni rolator Move Light je uporaben tako v notranjih prostorih kot zunaj . Izdelan je iz lahkega aluminija za enostavno dviganje med premagovanjem ovir. Ima parkirne zavore, lahko zavirate tudi sproti, v kolikor je rolator prehiter. Ima košaro, držalo za palico, mehko oblazinjen sedež in varnostni naslon. Je enostavno zložljiv, nastavljiv po višini. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

Rolator Move Light


TRIKOLESNI ROLATOR

Trikolesni rolator se lahko uporablja v notranjih in zunanjih prostorih. Ima vrtljivo sprednje kolo, ročaji so anatomsko oblikovani in nastavljivi po višini. Ima zavore za upočasnitev vožnje po klancu in parkirne zavore. Je enostavno zložljiv. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

trikolesni rolator

 

Informacije in svetovanje Medprotect - Thuasne Za dodatne informacije in svetovanje pri izbiri sprehajalnih hodulj ali rolatorjev Thuasne se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite (Ljubljana) 01 432 43 61, lahko nam pošljete tudi e-mail sporočilo na info@medprotect.si.