Kompresijske nogavice Venoflex Micro Thuasne

Ali imate problem z otekanjem nog? Imate občutek težkih in nemirnih nog? So se vam pojavile krčne žile oz. ste po posegu sklerozacije ali operacije žil. Prava izbira so medicinsko – kompresijske nogavice Thuasne. Ponujamo vam različne modele in izredno konkurenčne cene. Za dodatne informacije in naročilo izdelka nas pokličite ali pa nas kontaktirajte preko naše SVETOVALNICE.

Medicinske kompresijske nogavice Thuasne VENOFLEX Micro so diskretne, elegantne in obstojne. Na voljo so kompresijske dokolenke (AD) in visoko stegenske kompresijske nogavice (AG).

Kompresijske nogavice so izdelane iz svilnatega nežnega material, ki se lepo prilega nogi, zagotavlja udobno nošenje in  učinkovito kompresijo. Imajo posebno obstojno tkanje na peti in poseben rob pri prstih, ki ne tišči.  

Kompresijske nogavice pomagajo pri cirkulaciji krvi tako, da potiskajo kri iz nog nazaj proti srcu. Najmočneje kompresijske nogavice stisnejo pri gležnju, kompresija postopoma popušča po nogi navzgor. Postopna kompresija ustvari boljši venski pritisk, ki spodbuja cirkulacijo, s tem pa preprečuje otekanje in utrujenost nog v sedečem ali stoječem položaju.

INDIKACIJE

  • Po kirurški odstranitvi varic
  • Po skleroterapiji
  • Vnetna venska obolenja
  • Primarne in sekundarne varice
  • Preprečevanje tromboze

Kakovostne, trpežne, cenovno ugodne medicinske kompresijske nogavice Venoflex Micro poskrbijo za zdravje in lahkotnost vaših nog. Venoflex Micro je najboljša izbira med učinkovitostjo in ceno. Na račun močnega pletiva je zagotovljena dolgo življenjska dobo.

Kompresijske nogavice

Za dodatne informacije in svetovanje pri izbiri kompresijskih nogavic Thuasne se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na info@medprotect.si.
Kontakt