Podo-med T500501

Čevlji za razbremenitev pete z veliko odprtino za natikanje. Čevelj ima vgrajen prilagodljiv vložek za podplat. Čevelj za razbremnitev Podo-med T500501 je brezšivno oblazinjen in tako zagotavlja največje možno udobje. Velikost za naročilo določite s pomočjo spodnje tabele. Indikacije: post – operativna uporaba, plantarna razjeda, poškodba in zlom.

Lahko pa nas tudi pokličete za dodatne informacije ali nasvet. Kontakt

Podo Med T500501


Podo-med T500301

Čevlji za razbremenitev sprednjega dela stopala imajo klinasto podnožje v položaju dorsalne fleksije 10°. Zaobljena peta omogoča bolj varno in udobno hojo. Brezšivno oblazinjenje.

Indikacije: post – operativna uporaba, plantarna razjeda, poškodba in zlom.

Podo Med


Podo-med T500451

Čevlji za razbremenitev sprednjega dela stopala brez lateralne razmejitve na sprednjem delu stopala. Ima klinasto podnožje v položaju dorsalne fleksije 10°. Notranji vložek za podplat je dolg, oblazinjen in odstranljiv. Zaobljena peta omogoča blj varno in udobno hojo. Podplat je mogoče obrusiti in prilepiti. Brezšivno oblazinjenje. Indikacije: post – operativna uporaba, plantarna razjeda, poškodba in zlom.

Podo Med 451 Thuasne Thamert


Podo-med T500471

Čevlji za razbremenitev sprednjega dela stopala imajo klinasto podnožje v položaju dorsalne fleksije 10°. Zaobljena peta omogoča bolj varno in udobno hojo. Podplat je mogoče obrusiti in prilepiti. Brezšivno oblazinjenje. Indikacije: post – operativna uporaba, plantarna razjeda, poškodba in zlom.

Podo Med - 471 - Thuasne Thamert


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri obutve za razbremenitev se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite 01 432 43 61 ali 01 433 22 71, lahko pa nam pošljete e-mail na medprotect@siol.net.