Katalogi Thuasne in Silima

Izšli so novi katalogi Thuasne in Silima za leto 2015.
Vedno najnovejši katalogi so na voljo na tej in vstopni strani https://medprotect.si/ na desni strani v rubriki ‘Katalogi in predstavitve’.

V prvem katalogu Thuasne z naslovom Ortopedski produkti boste našli klinične raziskave tkanine Combitex. Opise in dimenzije ortopedskih pasov. Predstavitve ortoz oz. opornic za vrat, kolke, rame, zapestje, prste, komolec, gleženj, kolena. Predstavljeni so začasni čevlji in obutev za razbremenitev. Nenazadnje so v katalogu predstavljene opornice za šport.

Drugi katalog Thuasne je posvečen domači negi. V njem boste našli pripomočke za gibanje in premeščanje, kot so: ‘bergle in palice, rolatorji in hodulje, invalidski vozički, sedeži za straniščno školjko’. Pripomočke za pomoč pri vsakdanjem življenju, kopalniški pripomočki, toaletni stoli, termometri in merilci krvnega tlaka. V katalogu so prav tako predstavljene postelje, pripomočki za preprečevanje preležanin, blazine, vzglavniki, vzmetnice in ostali dodatki.

Tretji katalog Thuasne-Thamert predstavlja program Silima. V njem boste našli prsne proteze, nedrčke Silima in kopalke Silima. Nekaj besed je napisanih tudi o vajah in prehrani.