V skrbi za vaše in zdravje vaših najbližjih, vam želimo v teh predprazničnih dneh ponuditi nekaj izdelkov, ki so več kot primerni za darilo. Križni pas in blazinica za podporo ledvenega dela hrbtenice sta odlična izbira. Za več informacij ali naročilo nas pokličite na telefonski številki 01 432 43 61, 01 433 22 71. Lahko pa nas tudi obiščete v naši trgovini v Ljubljani.

Križni pas Lombastab Blazina križ
LOMBASTAB

Edini ojačan križni pas, z možnostjo prilagajanja kompresije. Izdelan je iz tkanine Combitex, ki je edinstvena tkanina Thuasna. Zagotavlja prehajanja znoja in daje občutek suhosti na koži. Pas se lepo prilega telesu in je anatomsko oblikovan. V predelu trebuha je nizek, tako da ne ovira gibanja. Sistem enostavnega zategovanja omogoča prilagajanje kompresije. Indikacije: akutne ali kronične bolečine v ledvenem predelu hrbtenice, išias,  nepravilna drža pri sedenju, prisilna drža in položaji. Pralen je na 30°C.
Cena: 88,43 EUR v ceno je vključen 9,5% DDV.

LEDVENA BLAZINICA

Namenjena je vsem, ki dolgo časa presedijo, na stolu ali v sedežu. Podpre ledveni del hrbtenice in ga razbremeni. Blazinico se namesti na stol ali sedež s pomočjo elastike.  Lahko jo uporabite tudi pod vratom ali pod koleni. Ima snemljivo in pralno prevleko. Dimenzije: dolžina 9cm, širina 9cm, globina 30cm. Cena: 7,17 EUR v ceno je vključen 22 % DDV.

 

Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa naročilo in dodatna vprašanja pokličite naše strokovnjake na telefonskih številkah
01 432 43 61, 01 433 22 71 ali se oglasite v eni izmed naših poslovalnic.