Rožnati oktober je svetovni mesec osvešcanja o raku dojke. Po opravljenem posegu odstranitve raka na dojki, so ženske velikokrat nemočne in zmedene od preveč informacij. Kako naprej? Zelo pomembno je dobiti pravo informacijo. V našem podjetju Medprotect vam ponujamo pester izbor prsnih protez in nedrčkov nemške blagovne znamke Silima.

Ustrezno izbran pripomoček pozitivno vpliva na zadovoljstvo ženske v vsakdanjem življenju. Povrne ženstven izgled, poveča samozavest, ohranja ravnovesje, preprečuje spremembe na hrbtenici in spremembe celotne postave. Visokokvalitetne prsne proteze Silima ponujamo v različnih velikostih in modelih. S svojo strukturo in obliko imitirajo naravne prsi. Lahko jih dobite tudi preko narocilnice ZZZS – ja.

PRSNA PROTEZA SOFT & LIGHT, PRSNA PROTEZA ULTRA LIGHT
ORTOPEDSKI NEDRČEK DIANA

Ortopedski nedrček DIANA je idealna kombinacija uporabnosti, udobja in mode. Ima široke naramnice, preprečuje nastanek limfedema. Pod pazduho in v sprednjem predelu je visoko zaprt, kar preprečuje zevanje.

Žepki v njem so bombažni, všiti diskretno in neopazno. Nedrček Diana je na voljo v treh barvah: bela, bež in črna in v velikostih od 75 A do 105 D.

PRSNA PROTEZA SOFT & LIGHT

30% lažja od ostalih oblik. Posebna prevleka na notranji strani zagotavlja 50 % manj znojenja. Izdelana je iz silikona, ki je izredno lahek in prožen, odlično se prilagaja v nedrčku in daje videz naravnih prsi.

Silikon je odporen na klor in slano vodo. Je anatomsko oblikovana in se odlično prilega na telo. Na voljo v vec številkah, v košaricah B in C.

PRSNA PROTEZA ULTRA LIGHT

60% lažja od ostalih oblik. Notranja stran prsne proteze je votla, na ta račun je prsna proteza izredno lahka in zračna. Na spodnjem delu ima poseben kanal za odtekanje vode.

Še posebej jo priporočamo za nošenje v kopalkah in za ženske, ki se veliko ukvarjajo s športom. Na voljo v več številkah, v košaricah B in C.

Za naročilo oziroma več informacij pokličite našo trgovino v Ljubljani 01 433 22 71. Lahko nam pošljete e-mail na info@medprotect.si

Članek je bil objavljen v reviji ABC zdravja http://www.abczdravja.si/