INVALIDSKI VOZIČEK Thuasne Classic DF +

Invalidski voziček Thuasne Classic DF + ima kovinsko strukturo in dvojne škarje za prečno stabilnost. Je zelo trden in izredno funkcionalen, zložljiv in lepo vodljiv. Kolesa in podnožniki za nogo sta narejeni tako, da se zelo hitro snamejo in tako omogočajo lažje premeščanje in prevažanje. Nasloni za roke so prav tako odmični (odmaknejo se nazaj proti hrbtnemu delu). Največja dovoljena telesna teža je 120 kg. Invalidski voziček Classic DF + je na voljo v štirih širinah sedežev: 41, 43, 45 in 51 cm.

Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa naročilo ali dodatna vprašanja pokličite naše strokovnjake na telefonskih številkah 01 432 43 61,  04 201 48 50 ali se oglasite v eni izmed naših poslovalnic.

Invalidski voziček Thuasne Calssic DF +


 

INVALIDSKI VOZIČEK Thuasne Classic Light

Invalidski voziček Classic light je trden in lahek, omogoča lahkotno premikanje, lahko ga je potiskati. Kolesa in podnožnik za noge je mogoče hitro odstraniti, stranice za roke so odmične, ogrodje je kompaktno in lahko (9 kg), zato ga brez težav pospravite v vozilo. Sedež je udoben, oblazinjen in ognjevaren. Nosilnost je 120 kg. Invalidski voziček Classic Light je na voljo v treh širinah sedežev: 41 cm, 45 cm in 51 cm. Največja dovoljena telesna teža je 120 kg.

Invalidski voziček - Classic Light

 

DODATNA OPREMA za invalidske vozičke Thuasne


DVIŽNA OPORA za noge – počivalnik za noge za vse modele vozičkov

 Dvižna opora za noge - invalidski voziček


Transportno kolo za vozička Thuasne Classic DF in Evolution.

Transportno kolo


 Prednje kolo za vse vozičke Thuasne.

Sprednja pnevmatika


Pas za noge za vozička Thuasne Classic DF in Evolution.

Pas za noge

 

 


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneZa dodatne informacije in svetovanje pri izbiri invalidskih vozičkov se obrnite na naše strokovnjake. Pokličite (Ljubljana) 01 432 43 61 ali nam pošljete e-mail sporočilo na info@medprotect.si.


 

Hodulje   •   Rolatorji   •   Bergle   •   Ortoze   •   Prsne proteze