Sedež za prhanje (tuširanje)

Zaokrožena oblika sedeža in hrapava površina zagotavljata dobro oporo in varnost. Zaradi odprtin v sedežu je olajšano odtekanje vode. Za večjo stabilnost so dodani ročaji. Sedež za tuš je nastavljiv po višini, ogrodje je iz nerjavečega aluminija. Na voljo je tudi model z naslonom. Največja dovoljena telesna teža je 100 kg.

stol za prhanje thuasne


Sedež za kad brez naslona

Sedež za kad brez naslona je nastavljiv po višini in širini, zato omogoča odlično prilagajanje na kad in udobje uporabnika. Največja dovoljena telesna teža je 110 kg.

Sedež za kad brez naslonjala


Sedež za kad z naslonom

Sedež za kad z naslonom je nastavljiv po širini. Hrbtni naslon omogoča uporabniku dobro stabilnost. Visok naslon za hrbet in roke omogoča več udobja. Največja dovoljena telesna teža je 110 kg.

Sedež za kad z naslonjalom


Vrtljivi sedež za kad z naslonom

Vrtljivi sedež za kad omogoča varno umivanje, sedež se obrača za 360°, s pomočjo mehkega ročaja se lahko blokira na vsakih 90°. Sedež za kad z naslonom je izredno stabilen in varen. Ogrodje je aluminijasto, vijaki so iz nerjavečega železa. Sedež je nerjaveč, je lahek, a čvrst. Največja dovoljena telesna teža je 110 kg.

Vrtljiv sedež za kad Thuasne


Dvižni sedež za prhanje

Dvižni sedež za prhanje je zelo udoben in varen. Sedežni del je obdelan s polipropilenom in omogoča odtekanje vode. Ker je sedež mogoče dvigniti, zavzame v kabini zelo malo prostora. Dimenzije in oblika sedeža omogočajo enostavno pritrditev na steno. Največja dovoljena telesna teža je 110 kg.

Dvižni sedež za tuširanje


Informacije in svetovanje Medprotect - ThuasneDeske za kad omogočajo uporabnikom lažji vstop v kad ali prhanje v sedečem položaju. Deske so združljive s 95 odstotki standardnih kadi; namestitev brez orodja. Ročaj omogoča varen prenos. Vključeno držalo za milo. Izdelek se lahko pere v avtoklavu.


 Deska za kad z ročajem

Deska za kad z ročajem je varna za uporabo, je nizka, anatomsko oblikovana in zelo udobna.  Fiksacija deske je tudi po širini nastavljiva.

deska za kad z rocajem


Deska za kad z vakumskimi priseski

Deska za kad z vakuumskimi priseski je varna, zaradi varnostnega sistema je zelo enostavna za namestitev, fiksacija deske je po širini nastavljiva, spredaj ima zarezo za olajšano intimno nego.

Deska za kad z vakumskimi priseski


Zaščitne vrečke za tuširanje

Zaščitne vrečke za mavec so narejene iz prozorne plastike, pritrdimo jih z lepljivim trakom, v paketu so trije kosi, na voljo so štirje modeli: za dlan, roko, stopalo in nogo.

Zaščitne vrečke za tuširanje.


Gibljivo stensko oprijemalo

Običajno namestimo dve oprijemali na vsako stran školjke na razdalji 60 cm in višini cca. 80 cm. Gibljivo stensko oprijemalo je namenjeno ljudem, ki sicer lahko hodijo, vendar potrebujejo pomoč pri vstajanju in usedanju. Pri pacientih, ki pridejo v prostor z vozičkom, se lahko eno oprijemalo dvigne, kar omogoči lahek dostop do školjke, medtem ko drugo oprijemalo uporabijo za pomoč pri presedanju. Največja dovoljena telesna teža je 120 kg.

Gibljivo stensko oprijemalo


Nedrseče oprijemalo

Nedrseče stensko oprijemalo vam je na voljo v ravni različici (30 cm, 45 cm ali 60 cm) ali v ukrivljeni različici (33cm ali 40 cm). Nedrseč material zagotavlja varnost in veliko udobje.  Namestitev je enostavna, priskrbeti si morate le štiri stenske vijake  in čepe. Največja dovoljena teža je 160 kg.

Nedrseče oprijemalo za kopalnico ali stranišče.