Nastavek za toaletno školjko z zatiči

Nastavek dvigne toaletno školjko za 10 cm in s tem olajša vsedanje in vstajanje. Sistem pritrditve z zatiči zagotavlja popolno stabilnost in varnost. Zaradi vdolbine na sprednjem delu je osebna higiena enostavnejša. Površina nastavka je gladka, enostavna za čiščenje. Največja dovoljena telesna teža je 185 kg. Na voljo je model s pokrovom in brez pokrova.

Nastavek za toaletno školjko z zatici


Nastavek za toaletno školjko z vijaki

Nastavek za toaletno školjko z vijaki dvigne sedež školjke za 10 cm ali 14 cm in s tem olajša vsedanje in vstajanje. Zareza na sprednjem delu omogoča udobje in enostavno osebno nego. Površina sedeža je gladka in enostavna za čiščenje. Pritrdilni kaveljčki so nastavljivi z dvema zunanjima vijakoma, kar omogoča hitro nameščanje in odstranjevanje, kakor tudi varno uporabo. Največja dovoljena telesna teža je 200 kg. Na voljo model s pokrovom ali brez in višina sedeža 10 ali 14 cm.

Nastavek za toaletno školjko z vijaki


Mehki nastavek za straniščno školjko

Mehki WC nastavek je zelo udoben, stabilen, narejen je iz pene, ki je zaščitena z nepremočljivo prevleko. Namestitev je enostavna, uporaba varna, čisti se z milom in vodo, razkužuje se lahko s proizvodi, ki ne vsebujejo klora. Nastavek dvigne sedež školjke za 11 cm, največja dovoljena telesna teža je 185 cm.

Mehak nastavek za toaletno školjko (WC).


Nastavek za straniščno školjko

Nastavek za toaletno školjko dvigne sedež školjke za 10 cm in s tem olajša vsedanje in vstajanje. S pomočjo zaponke se pritrdi neposredno na  školjko in omogoča popolno stabilnost in varnost. Vdolbina na sprednjem delu omogoča enostavno osebno higieno. Wc nastavek je zelo lahek in enostaven za prenašanje. Največja dovoljena telesna teža je 190 kg.

Nastavek za WC školjko